Tags

, , , ,

Den 13 mars 2013 skrev jag mitt första inlägg här. Det handlade om hur du gör din egen müsli. Då visste jag inte helt vad jag ville skriva eller om jag ens ville blogga. Jag skapade många olika kategorier för att kunna fylla bloggen med det jag tyckte var intressant. Nu har jag bloggat i över fyra år och kommit fram till att jag tycker om att blogga då och då men också mer insett hur jag vill nischa mig.

Därför genomgår nu bloggen en storstädning på vilka kategorier som ska vara kvar. Många av de kategorier jag började med jobbar jag i princip inte alls med idag och en del kommer att ingå i andra kategorier. Tanken är att bloggen kommer bli mer receptbaserad, fortfarande med fokus på naturlig-, lokal, klimatvänlig och god mat. Dessutom kommer kategorin ”Mat och Miljö” vara kvar och där kommer klimatsmart mat att ingå. Mer fokus läggs också på ”Mat och Musik” vilket är en kategori som jag vill ska växa.

Möjligen lägger jag också till en kategori som heter ”Frukost”. För det är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det var alltså inte helt fel att mitt första inlägg av ca 755 stycken handlade om hur du gör din egen müsli.

Det kommer ta sin tid som ni förstår men vår/sommarfräsch kommer den att bli tillslut.

Ha en fin helg nu!