Det Naturliga

På tisdag och torsdag

Solen skiner in genom fönstret från ett vitt vinterlandskap. Termometern visar på -12 grader nu på morgonen och även om det biter kallt i kinderna så gillar jag riktigt vinterväder. Det blir extra ljusterapi av snön som lyser upp och det finns möjlighet att åka både pulka och skidor och dessutom ha en termos varm choklad med sig ut i backen.

Är ni redo för årets första bloggnyhet för den kommer här:

Jag kommer ändra mina bloggdagar!

För alla följare där ute som är rutinmänniskor så hoppas jag innerligt att ni kan tackla denna omställning utan allt för mycket gissel och lägga till en ny rutin som ni lätt kan komma ihåg. Detta genom ramsan: ”På tisdag och torsdag”. När jag var liten gick Bolibompa på Tv med Johan Anderblad och han hade en ramsa som var just: ”På tisdag och torsdag”. Jag vet inte om det var han som sände just dessa dagar eller om det var en ramsa för att presentera ett program men jag gillade den och den är lätt att komma ihåg. Därför applicerar jag den på min blogg och det innebär att jag framöver kommer att blogga på tisdagar och torsdagar och inget annat. Någon gång per månad kommer jag också lägga till ett söndagsinlägg för att stämma av lite vad som pågår eller bara skriva något annat filosofiskt jag kommit på men det är endast då och då.

Så lägg Tisdag och Torsdag på minnet för att hålla dig uppdaterad i min bloggvärld. Detta är ett steg i omorganisationen som jag kommer göra och som jag nämnde i december förra året. Allt för att ge mer tid till de projekt som inom kort kommer köra igång. Så vad är det för projekt jag ska rodda under detta året? Den frågan är liiiite för tidig att besvara eftersom allt inte riktigt är klappat och klart än men i början av februari ska det finnas ett svar som jag kan kommunicera ut till er! Så håll er uppdaterade 🙂

Nu hoppas jag du får en fin trettondagshelg så ses vi helt enkelt på tisdag igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *