Bröd

När matlusten återkommer och supergott Fröknäcke

Ja, vinterkräksjukan förlorade!

Det är så skönt att äntligen vara tillbaka igen med full kraft och vilken härlig känsla när matlusten åter anländer. Förra veckan blev det mest rostmacka med marmelad och ett glas blåbärsdryck till de flesta måltider men i helgen kunde jag börja äta ”vanlig mat” igen. Jag började också titta i mattidningar och kokböcker och det är ett gott tecken. Det sägs att ”hunger är den bästa kryddan” och det ligger mycket i det.

Jag passade på att göra ett supergott glutenfritt Fröknäcke (se bild nedan) som är väldigt enkelt att göra och eftersom jag gjorde det rakt av från sidan Mitt kök så kan du ta del av receptet här.

Igår var jag iväg hos proffsfotograf Anna Hållams och tog några nya matbilder samt profilbilder till min nya sida som jag håller på att arbeta fram. Dessutom var jag återigen ute på min dagliga 30- minuters promenad så nu är jag definitivt på benen igen.

2017 NU kör vi, häng med!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *