Mat och Hälsa

Vinterkräksjukan kom, slog till och förlorade…

Det hoppas jag kunna säga snart för nu har jag legat däckad i några dagar och först idag kan jag faktiskt säga att jag ser en liten ljusning.

Usch och fy för denna sjuka, inte roligt alls men desto roligare när man börjar må lite bättre. Jag har levt på rostbröd med marmelad och blåbärsdricka i dagarna tre nu och äntligen börjar jag sakta men säkert bli sugen på annan mat! Det är ett första friskhetstecken. Nedan ser ni en bild på min kosthållning de senaste dagarna och det är faktiskt lite roligare att hälla upp blåbärsdrickan i ett finglas när man är sjuk, då känns det lite lyxigare.

Så något blogginlägg om bunkring blir det inte idag, det kommer längre fram.

Nu ska jag återgå till att kurera mig.

Hoppas ni får en fin helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *