Tags

, , , , ,

Förra torsdagen var vi och hälsade på Hasse i P4 Jönköping i ett program som heter Replokalen. Vi spelade tre låtar och fick möjlighet att berätta om vårt lokala Mat & Musikquiz. Mycket trevligt och lyckat. Vill du lyssna så har du länken här: https://sverigesradio.se/avsnitt/1195928?fbclid=IwAR0T9eVYi-5PdwcL7ik5fOOm-AfyyWdjJCpVEz6-61BWfusS_drTFGLptec

Efter ca 2.07 in i inslaget är vi där och sedan en halvtimme framåt.

Imorgon är det en av de allra mysigaste dagarna i december som jag vet, nämligen Lucia. Jag älskar de vackra sångerna kopplat till Lucia och budskapet att ljuset ska ta över mörkret är också så fint. Sedan är jag ju en person som tycker att lussekatter är något av det godaste som finns kring juletid så det kryddar dagen ytterligare något. Den här dagen käkar jag nämligen lussekatter både till frukost, förmiddagsfika och kvällsfika.

Har du inte bakat dina lussekatter/saffransbullar än så är det lugnt för du har ju hela kvällen på dig:). I år testade jag ett recept utan socker men med honung från bästa Zon5Honung ute i Vaggeryd. Då jag gjort receptet rakt av från Allt om Honung så länkar jag till det här: https://www.alltomhonung.se/lussebullar-med-honung/

De blev otroligt saftiga och goda må jag säga!

Jag hoppas att du får en fin, lugn och trevlig lucia med saftiga lussekatter!

WordPress har precis uppdaterat min sida till det senaste flashigaste formatet. Det gör att länkarna inte riktigt ser ut som som jag vill men det kommer de förhoppningsvis göra framöver.

Lusse lelle lusse lelle…