Bär, Det Naturliga, Mina Vänners Mat, Vilt

En annorlunda och uppskattad julklapp

För snart ett år sedan gifte sig några av våra vänner.

Vad skulle vi ge dem? Vi klurade fram och tillbaka på vad som kunde passa. Tillslut kom vi på det: En lyxig viltmiddag hemma hos oss där vi var kockarna och de fick komma på en god vällagad middag och bli bortskämda för en kväll. Vi hade i bakhuvudet att de båda gillar god mat.

Då vi också gillar att laga god mat och tycker det är kul att träffa personerna i fråga så tänkte vi att presenten var optimal. Då det var en bröllopspresent ansträngde vi oss något extra och gjorde den mer avancerad än en vanlig torsdagsmiddag och det gjorde det hela lite mer speciellt.

De var mycket glada och uppskattade verkligen presenten och vi var också väldigt nöjda. Dels att vi fixade denna avancerade meny med småbarn men också för att vi fick chansen att träffas och få sitta ner och prata en stund över en bit god mat.

Det börjar lacka mot jul och många kan redan nu börja känna en viss stress över alla julklappar som ska inhandlas och all mat som ska förberedas. Jag ska därför ge er ett mycket bra tips på en trevlig, annorlunda och uppskattad julklapp: En middag!

Den behöver inte vara särskilt avancerad, jag kan lova dig att majoriteten blir riktigt glad över att få komma bort på en god middag en mulen grå januaridag.

Vips så är julklappstressen borta samtidigt som du ger bort en upplevelse, slipper köpa massa onödiga prylar och får en trevlig kväll på köpet.

Win-Win -Win helt enkelt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *