Tags

, ,

Det var ett tag sedan jag tog bort mina söndagsutvärderingar och då försvann även många inlägg som handlade om vad som är på gång. Det tänker jag ändra på nu och då och då kommer du få en spännande uppdatering om vad som är ”På Gång” för Den Naturliga Maten.

I dagsläget har jag två stora projekt som jag har arbetat med länge som jag hoppas kan starta i början av nästa år. Enligt hur det ser ut just nu så verkar det bli så men allt kommer spikas innan årsskiftet. Det är så spännande så håll i hatten. Så fort de drar igång så kommer jag berätta mer för er, just nu kan jag inte säga så mycket om dem.

I övrigt så jobbar jag vidare med mina Mat- och Musikkvällar. De har varit lyckade men strukturen kring dem behöver jag fila lite mer på. Jag har träffat en väldigt trevlig kvinna som spelar cello och jag håller tummar och tår för att hon har möjlighet att träffas och öva samt åka ut och spela med mig på gårdsbutiker framöver.

Dessutom håller jag på att se över mitt varumärke tillsammans med en jätteduktig tjej som heter Tinna och arbetar på Tinna bild och form. Jag mailar idéer till henne om hur jag vill uppdatera och skapa mitt varumärke och hon kommer med många bra förslag. Efter jul och nyår ska ni kunna ta del av mitt nya varumärke. Gå in på Tinna för att ta del av hennes fina uppdrag.

Klimatsmartmat kommer jag fortsätta föreläsa om under 2017 och de datumen kommer jag släppa efter hand under nästa år.

Det här är några saker som är ”På Gång” för Den Naturliga Maten som kan vara kul för er att veta.

Innan årskiftet kommer även min årliga sammanfattning av året som gått. Där jag summerar uppdrag och projekt som varit igång under 2016.

Nu ska jag unna mig och njuta av en kanelsmoothie (som består av banan, kiwi, riven ingefära, mjölk, yoghurt, provivajuice och kanel) och en espresso innan det är dags för möte.

Hoppas du får en fin onsdag!