Mat o Musik

It is Winter

Det är verkligen vinter nu!

Igår snöade det hela dagen och nu mäter vi ca 30 cm snö utanför fönstret. Otroligt fint. Det blir ett väldigt fint ljus när det kommer så här mycket snö och pulkabackarna är väl använda vid det här laget.

Så passande då att jag just gjort klart min inspelning till min låt som heter just Winter tillsammans med fantastiska Kristina Jonson och Robert Hjälmeby. Den fina filmen vill jag tacka den utomordentliga filmmakaren Magnus Landgren för. Detta är ännu ett steg i min satsning mot mat och musikevent som sakta men säkert börjar ta form.

För de företag som är intresserade av att boka detta event där det ingår närproducerad mat och musik så finns det nu också en fil att lyssna till för att höra hur det kan låta. Toppen, tycker jag!

Låten kommer också att placeras på min mat och musiksidan under våren här och jag kommer att presentera konceptet längre fram allteftersom det klarnar mer och mer.

Så varsågoda att lyssna till låten Winter och ta vara på de sista veckorna med snön. Snart kommer den efterlängtade våren, då blir det snabbt barmark igen och pulkabackarna förlorar åter sin charm.

Winter

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *