Mat och miljö

Glad Alla Hjärtans Dag!

Idag är det den 14:de februari och Alla Hjärtans Dag. Jag har nog aldrig varit en trogen supporter för detta kommersiella jippo men någonstans i allt vabbande och alla förkylningar som vi nu gått igenom i år så kan det faktiskt vara bra att ha en dag att uppmärksamma sig själv eller dem man tycker om på.

Jag blir lika glad för en blomma eller någon annan trevlig överraskning en regnig dag i oktober som jag blir idag. Dock är det alltid trevligt att fira denna dag i vinterns sista månad när ljuset börjar återvända och man kan känna en föraning om våren som väntar där framme någonstans.

Idag firar vi därför här hemma med en fairtraderos och en god bakelse. Både för att det är Alla Hjärtans Dag men också för att vi alla så smått börjar återhämta oss från förkylningar och magsjukor. Hej o Hå Vabbruari/februari du har verkligen satt oss på prov i år!

Så unna dig något gott idag och fira att just du är du, eller att solen skiner eller att vi nu äntligen går mot ljusare tider antingen med dig själv eller med någon/några du tycker om.

Det finns många olika anledningar att fira och även jag passar nu på att säga:

Glad Alla Hjärtans dag !

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *