Tags

, , ,

Det är min namnsdag! Hurra och Grattis till alla andra Sofia, Sonja och Sofie idag.

Vi har självklart firat detta med en god pannkakstårta som vi brukar här hemma. Namnsdagar uppmärksammas inte på samma sätt längre. Det kanske har att göra med att fler har ”smarta kalendrar” i telefonen som är synkade med andra personer och som plingar till när det närmar sig en aktivitet. I dessa ”smarta” kalendrar saknas ofta namnsdagar vilket jag kan tycka är lite tråkigt då det är kul att fira. För mig som har en gammal hederlig ”blädderkalender” så är detta utskrivet och jag skickar ”Grattis på namnsdagen”-hälsning till vänner när jag väl kommer ihåg det, vilket kanske inte alltid infaller just samma dag men när det väl gör det blir folk glada!

I övrigt har veckan bestått av en del möten, uppdatering av blogg, planering för framtida projekt och en skön vandring i skogen med Inger. Regnet som kommit i helgen har faktiskt inte gjort mig något, snarare tvärtom. Värmen var efterlängtad och skön men regn behövdes efter dessa varma dagar. Nu är naturen sådär ljusgrön igen, härligt!

Det kanske gör mig mer nu när jag ska ge mig ut på en löprunda i området. Att springa eller inte springa… Det är dagens fråga..? Äh, det får nog bli en kort runda ändå! Då kan jag ju också passa på att smälta denna smaskiga tårta:

IMG_7274

Ha en fortsatt fin söndagkväll!