Det Naturliga

Söndagsutvärdering

Det är söndagkväll och dags för en veckoutvärdering.

Jag tänker ofta att jag ska starta dagen med utvärderingen men på något sätt blir det ofta kväll innan jag skriver. Jag tycker dock det är rätt rogivande att sitta ner med mitt kvällste och sammanfatta veckan som har gått. Dels för att jag är en kvällsmänniska och dels för att jag helst inte vill bli störd under min långfrukost som ofta brukar intas på söndagarna, därför lär det förbli så.

Den här veckan har varit lite som en mellanvecka. En sådan vecka när det packades upp från fjällen, bygget avslutades i de stora delarna och jag avslutade ett extrajobb för att påbörja ett nytt. Jag lever inte fullt ut på företaget än och därför är det bra att ha ett jobb vid sidan om tills det här rullar helt själv.

Jag har jobbat som personlig assistent hos en riktigt go kille med ett härligt personalgäng och de sista passen var känslosamma. Som personlig assistent kommer du en människa väldigt nära och personalgruppen blir som en extra minifamilj. Jag kommer sakna alla och kommer och hälsar på då och då! Den arbetsuppgift jag kommer sakna mest är att spela gitarr i köket. Det var en kille som älskade musik och mat och det passade mig väldigt bra. Nu är det dock vidare mot nytt uppdrag och även om det känns spännande med nytt uppdrag så är min intention att växla upp så pass med företaget under 2016 så jag kan växla ner det andra. Det är ju detta jag vill leva på och jag börjar se möjligheterna i det. Nu krävs det blod, svett och tårar och ett jäsningens anamma som man brukar säga och det har jag minsann:).

I övrigt har jag varit väldigt trött i veckan som gått och misstänker att det är omställningen till sommartid som orsakat detta. Jag brukar ofta reagera på samma sätt när klockan vrids fram eller tillbaka och har faktiskt lite svårt att förstå att vi fortfarande har kvar detta system trots att det blir ljusare fortare på kvällarna.

Idag har det varit varmt ute och det blev en eftermiddagsfika ute i solen där vi gick och röjde byggplast.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *