DenNaturligaMaten, Fika, Matresor, Vegetariskt

På tur till fjälls med bättre snacks!

På väg hem från fjällen. Vi har haft en underbar vecka med sol, snö, skidåkning och god mat med kära vänner.

Det här med att vara ute hela dagarna är verkligen så härligt. Man kommer in trött på eftermiddagarna, tar en dusch och bastu och äter sen gott på kvällen. Vi har delat stuga med några kompisar vilket gjorde att vi hade ansvarat för några kvällsmiddagar var. Trevligt att laga mat några kvällar och bli serverad några. Frukost åt vi också ihop och där hade vi det lyxigt då vi med lite större barn sov lite längre och frukosten var framme när vi kom ner ☺️ Dessutom var det kalljästa frallor varje morgon så det var extra lyxigt minsann.
Vi har insett att vi nu bor en bit längre bort från fjällen och hur gör man då för att hålla en lite bättre matsäck när man spenderar många timmar i bilen? Det blir såklart en del godsaker för att hålla humöret uppe MEN några bra tips på bra snacks är att förbereda hemma innan man åker så finns det iallafall bättre alternativ.

Ofta är kanske inte barnen och vi vuxna så jättehungriga i bilen utan kanske mer bara vill tugga på något. Då är det perfekt att ta fram uppskurna morotsstavar, gurkstavar och hemmagjorda nyttiga chokladbollar. Tag med i små lådor och vips så har du fixat dig ett bra snacks på väg upp till fjällen 👍🏻

En vecka med snö i fjällen ger sådan energi! Jag längtar redan till nästa år och då blir det definitivt en ny laddning med morotsstavar och gurkstavar som ett bättre snacks på väg upp till fjällen.”

Ha en fin vecka hörni!


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *