Det Naturliga

Kvartalsrapport två och digital semester

Söndagkväll och vi är nyss hemkomna från en otroligt välordnad och spännande Ironmantävling i stan. Vilket arrangemang och så häftigt att se nästan alla 2000 startande motionärer och elitdeltagare ta sig igenom detta kraftprov. 1,9 km simning följt av 9 mil på cykel och sedan avsluta det hela med en halvmara (2,1 mil) på det (!). Jag är så imponerad av dessa människor!

Det var första året en halvironman ägde rum i Jönköping och jag tror inte att staden riktigt förstått hur stort det är. Många affärer var stängda och vi var ett gäng som åt den goda brunchen på Bernards café idag men de var sannerligen underbemannade stackarna för de sprang fram och tillbaka för att hinna fylla på både tallrikarna och ta betalt av gästerna.

Vad har då hänt under kvartal nummer två på detta år?

Det är bra att stanna upp ibland och bläddra tillbaka i jobbkalendern för att se vad som åstadkommits. Då inser man nämligen ofta att det är en hel del. För mig har detta kvartal handlat mycket om möten. Möten inför kommande projekt. Speciellt ett stort projekt som blir av nu i september, så håll utkik framöver! Det har handlat om att underhålla kontakter i ett annat projekt som just nu är i sin linda men som jag tror väldigt starkt på. Jag kan inte säga så mycket mer om det just nu men det kommer mer info framåt var så säker! Dessutom har jag äntligen flyttat min blogg till ett eget webbhotell och jag märker hur jag fortfarande har mycket kvar att lära mig om de nya funktionerna. Idag när jag gick in på datorn tillexempel såg jag att bilderna var felvridna och ni som har kommenterat på mina tidigare inlägg, det såg jag inte heller förrän nu 🙂 Så be patient, jag kommer att lära mig att rodda denna sida snyggt men det kommer ta lite tid. Jag har följt med min kunniga mentor Annika på Hud & Hälsa ut på en spännande örtvandring, plockat Ramslök på ett hemligt ställe utanför Jönköping med en annan örtexpert och vän vid namn Inger och lärt mig mer om skogens skafferi. Jag har också haft ett mycket uppskattat samarbete med Therese Goodenoughtess och Ekoklok under hashtaggen #matklokt. Så visst har det hänt saker även under kvartal två 2016.

Jag kommer därför nu unna mig två veckors digital semester för att ta igen mig och ladda för en minst sagt händelserik höst.

Tack till er alla som följer mig och peppar mig att fortsätta kämpa för Den Naturliga Maten både för människa och miljö!

Jag skickar med en bild på ett feltryck som man bara måste älska:

IMG_0181

Ha det nu gött så ses vi igen v.30  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *