Mat och miljö

En lunchpresentation för Rotary

I tisdags var jag inbjuden av den lokala Rotarygruppen till Grand Hotel i Jönköping för att hålla en presentation om nätverket Regional Matkultur Småland som vi just nu arbetar intensivt med. Vår broschyr ska tryckas om ca två veckor och innan dess ska vi få in ändringar från befintliga medlemmar samt lägga in ny text från nya medlemmar så visst har vi att göra 😊

Vi började med en lunch som Grand hade fixat bra och intresset för ämnet var stort eftersom det fick sättas in några extra stolar och bord.

Efter kaffet på maten blev jag presenterad och höll därefter ca en halvtimmes presentation av ämnet inklusive frågor. Jag fick en del kluriga frågor minsann vilket var bra för då fick jag tänka till lite extra.

Jag hade med mig en del material som jag delade ut och hela tillställning kändes mycket lyckad.

Idag är det fler möten kring detta på agendan!

Mer lokal mat åt folket helt enkelt 😊

Lunch på Grand Hotel med Rotary

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *