Mat o Musik

Söndagsutvärdering

Jag blickar bakåt på en händelserik vecka.

Benen ömmar en del efter att jag har cyklat ca tio mil på fyra dagar. Det blev en rejäl rivstart för mig då jag inte haft cykeln framme sen förra våren. Backe upp och backe ner har jag cyklat två turer fram och tillbaka till stan. I fredags lämnade jag in cykeln på service och imorrn är det dags att hämta den igen. Skönt för oss båda att få ett avbrott från varandra. Innehavet av en bil gör oss fortfarande tvungna att pussla och lösa transporterna fram och tillbaka till stan på olika sätt. Vi får se hur länge vi pallar, under tiden har jag hittat denna härliga Cykelblogg att få inspiration från.

I övrigt har jag ringt och bokat in en del möten i veckan som jag ser fram emot. Bland annat en person som jag länge funderat på att höra av mig till fast jag liksom inte riktigt vågat om jag ska vara helt ärlig. I veckan tog jag mig i kragen och vips så har vi ett möte inbokat!

Igår var det dessutom inspelningstime här på udden. Jag hade bjudit in Henrik min bandmedlem från The Chapplins-tiden samt Erika o Helen (Echo Sound Sisters). Vi spelade in en låt jag gjort som jag hoppas kunna använda på kommande matfilmer. Det var riktigt roligt och krävande minsann. Schysta Henrik har lovat att klippa ihop den så nu väntar vi alla med spänning. Det vi hörde igår lät dock riktigt bra!

Ha nu en fortsatt fin söndagskväll och en fin start på kommande vecka!

IMG_8803

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *