Det Naturliga

I kattens tempo

Idag jobbar jag hemifrån och har äran att ha vår kära katt Whiskey som sällskap.

Katter kan verkligen konsten att koppla av och ta det lugnt. Regnet öser ner utanför fönstret och hon har legat här bredvid mig på stolen länge nu. Ibland sträcker hon ut tassen och sedan drar hon in den igen. Ungefär så ser hennes rörelsemönster ut idag.

Det är bra att bli påmind om att ta små pauser i vardagen. Effektiv och driftig är två ledord i dagens samhälle och det är väl inte fel men få pratar om pauserna. De där pauserna vi faktiskt behöver för att kunna vara effektiva och producera.

När jag jobbar hemifrån har jag ofta en lång att-göra-lista, så även idag. Mellan mina viktiga punkter ska jag dock ta små pauser, det kommer Whiskey påminna mig om 🙂

Ha en fortsatt bra onsdag!

IMG_8679

2 thoughts on “I kattens tempo

 1. Mikaela Vann kempen skriver:

  Vad för mat äter dina katter? lagar du mat åt dem? köper du torr/blött foder, kanske barf? på tanke att du driver en matblogg… jag är nyfiken på ditt svar. Kram

  1. SofiaAlrik skriver:

   Hej Mikaela!

   Kul att du frågar. Mest blir det torrfoder till vår katt Whiskey. Vi har testat blöt men det gillade hon inte. Så vi brukar komplettera torrfodret med lite matrester som fisk mm. Det blir hon väldigt glad över 🙂 Jag lagar dock ingen special mat enbart till henne.

   MVH Sofia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *