Choklad

Sweet tooth

Det finns vissa godsaker som jag har svårt att motstå. Fin choklad i kombination med lakrits är en sådan. Det finns ett märke som jag inte har hittat i Jönköpingstrakten än, kanske har du hittat det någonstans. Tipsa mig gärna då! Däremot finns den blandannat på Ahlgrens konfektyr i Malmö. Märket heter John Bülow.

John var en ung dansk entreprenör som startade sin verksamhet med en stor lakritsgryta på Bornholm. Han ville sprida smaken av lakrits runt om i världen utan konstiga tillsatsämnen.

I Johns serie finns en burk som består av lakrits omsluten av fin choklad med en touch lakritsstänk utanpå. Den är makalöst god och smått beroendeframkallande. Den gynnar min sweet tooth om jag så säger. Den kostar en del. 89 kr för denna burk men då är det hög kvalité, fin choklad och lakrits. Som vanligt gillar jag kvalité bättre än kvantitet.

Vill du unna dig något gott så kan jag rekommendera dig denna och vill du överraska mig med något gott framöver så ta en extra titt på burken, just saying:)

Ha en riktigt fin helg!

image

 

2 thoughts on “Sweet tooth

  1. Goodpr skriver:

    Hej!

    Det finns utvalda produkter på Godishuset i Jönköping. Du kan även beställa från det fulla sortimentet på lakritsroten.se 🙂 Kolla även in julkollektionen – hur fin som helst och smakar dessutom gudomligt!

    Allt det bästa,
    Jovana | goodpr

  2. Tack för tipset Jovana! Där ska jag kika in inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *