Tags

, ,

I morse väcktes jag med frukost på sängen med äggmacka, avokado och kaffe. Dessutom hade sonen via mannen fixat en jättefin blombukett, ett morsdagspaket till utsatta mödrar via Unicef som jag så gärna ville ha samt en påse Salt och blandat. Han har koll på mina laster minsann 🙂

Det blev ingen jättesovmorgon för klockan nio kom svärfar med arbetskompisar från Dynapac i Karlskrona på förmiddagskaffe. De skulle uppåt landet och spela MetallSM i bowling. De har blivit en tradition att de i slutet av maj varje år stannar till hos oss på fika innan de åker vidare mot tävlingarna. Det är trevligt att ibland träffa människor man inte känner så väl och snacka lite allmänt jidder men också få höra alla roliga historier som kan hända när truckar ska provköras till exempel! Det är så långt från min egen värld men ändå inte.

I övrigt har jag fått några timmar för mig själv. Vi brukar ge varandra det på mor resp. fars dag och det är en sådan lyx. Jag tog mig en löptur, hoppade ner i ett bad som jag älskar och spelade lite gitarr. Jag tycker det är lysande att vi firar mor och fars dag. Då man får tillfälle att ringa ett extra samtal till sin älskade mor/far, bara stanna upp själv och njuta en aning och dessutom inse vilken häftig ”titel” man har. Vara mor/far till ett barn är verkligen något stort och härligt. Det kan ibland vara svårt att se det bland vardagens alla sysslor.

Ett stort Grattis och Hurra till alla mammor där ute!

Vi/ni är bäst!

Ha nu en fortsatt fin morsdag- och söndagskväll.

IMG_9454