Tags

, ,

Ljusa kvällar om våren får mig att må bra.

Jag som är en kvällsmänniska brukar sitta uppe en aning längre dessa kvällar och bara njuta av ljuset. Då och då tar jag med mig en kopp te eller annan dryck ut på altanen och bara står där, andas och lyssnar på allt djurliv runt knuten. Innan morgonkaffet dagen efter är jag inget att räkna med men det får liksom vara så nu.

Känslan av att ta en löprunda i kvällssolen i den fina John Bauerliknandeskogen kring husknuten, komma hem och sedan ta med mig en nygjord smoothie ut på altanen igen och gå ner i varv är oslagbar. Testa receptet nedan, du kommer inte bli besviken:

Recept på vardagslycka

5-10 km jogg, lugnt tempo i kvällssolen i en skog nära dig

Gå in, mixa en smoothie bestående av 1 dl mjölk, 1 dl fil samt 1 dl blåbär/hallon

Tag mig dig smoothien ut igen

Drick, lyssna och njut av ljusa kvällar om våren!