Mina Vänners Mat

Söndagsutvärdering

Jag sitter på en knökafullbuss som just nu tar mig från Stockholm till Jönköping. En härlig sistershelg har spenderats i huvudstaden med mina två systrar.

En riktg lyxhelg med bland annat Spa, Afternoon Tea på Grand Hotel, utställning samt en otrolig middag på Fotografiska. Jag skriver mer om den imorgon.

Det är viktigt att då och då unna sig lyx och detta var en sådan helg. Jag måste erkänna att Stockholm som stad växer mer och mer för mig varje gång jag är där. Utbudet på mat, kultur och musik är stort och känslan av att vara en ibland många är behaglig emellanåt. Precis lika behaglig som känslan att befinna sig i en mindre stad. Jag behöver dem båda.

Veckan i övrigt har bestått av kontaktskapande, planering samt detoxavslutande. Jag är fortfarande imponerad över att jag fixade denna process. Jag har fått återinföra livsmedel för livsmedel successivt för att inte chocka kroppen och jag märker att jag blir mätt fortare idag än innan detoxen. Fruktsallad till frukost har jag behållit men örtteet är utbytt mot kaffe?.

I veckan som kommer ska jag upp på en spännande matkonferens i Nyköping bland annat. Jag håller er uppdaterade, nu ska jag dock vila en sväng på bussen.

Önskar er en fortsatt trevlig söndag med en bild på vårt Afternoon Tea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *