Raw, Vegetariskt, Vilt

Pesto på Ramslök

I veckan var jag på Visingsö och i Gränna på en jobbresa. Två favoritställen. Då passade jag även på att söka upp mina Ramslöksställe för att plocka Ramslök och göra en Ramslökspesto i afton. Så här gör jag min bästa pesto, håll till godo och trevlig kväll!

Ramslökpesto

6 msk solroskärnor

100-150 gram lagrad ost

1-2 dl oliv- eller rapsolja

1- 2 liter sköljda ramslökblad (beroende på hur stark du vill ha den)

peppar och salt

Gör så här:

Mixa först solroskärnorna i en mixer till ett mjöl

Lägg i övriga ingredienser och mixa till en slät massa

Servera till pasta eller skurna grönsaker som gurka och morötter.

Bon appétit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *