Mat och Hälsa, Mat och miljö, Närproducerat

Nu ska det odlas

I helgen hade vi besök av släkten som hjälpte oss att sätta upp ett växthus som jag köpte förra året. Det har legat nerpackat i kartonger under lång tid.

Vi fick hjälp att bygga ram, gräva och sätta det på plats. Nu ska det bara snyggas till utvändigt men det är helt färdigt att används och snart kan mina tomatplantor som jag satte i slutet av februari (och som redan har börjat få små tomater (!)) få flytta ut. Det ska bara bli lite varmare på nätterna först.

Lyckan är total, ett växthus som jag har velat ha så länge!

Jag återkommer med en ny bild när det är inrett och växterna har flyttat in.

Så här ser det ut än så länge och det är gott nog so far.

Snacka om Naturlig och närproducerad mat- nu ska det odlas 🙂

Ha en fin torsdag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *