Det Naturliga

Med gitarren i fokus

Det har varit intensivt de senaste dagarna. Jag har varit på resande fot, träffat superintressanta människor, börjat skissa på nya samarbeten och hört av mig till nya kontakter. Då infinner sig den där känslan som säger: Paus. Det slår aldrig fel.

Då behöver jag en tid med fokus på något helt annat. Oftast åker gitarren fram och tiden bara försvinner. Det är så enormt viktigt att stanna upp ibland, reflektera och bara vara. Som egenföretagare kan det dock ibland vara svårt att ta denna paus för det finns ju ”alltid saker att göra”. Jag vet att jag är i stort behov av denna tid och för att jag inte ska känna skuldkänslor eller bli stressad brukar jag ibland stänga av sociala medier och sätta upp en minitid när jag sitter och spelar. Oftast brukar det bli en timme eller två. Det brukar efterföljas av en promenad och en kopp kaffe. Den stunden ger mig energi och återhämtning.

Musik får mig verkligen att koppla av och ger mig ny energi. Så nu är det gitarren i fokus innan jag tar tag i det sista inför helgen.

God helg på dig!

IMG_7815

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *