Det Naturliga

Söndagsutvärdering

Ännu en söndag och jag har haft en underbar helg!

Veckorna har ju de senaste tiden varit ganska intensiva med mycket tid borta från hemmet så nu passade vi på att röja upp det som gick här hemma. Det går inte att ha för höga förväntningar när man lever i ett byggkaos. Vi lyckades elda upp en del bös (som man säger i Småland, det betyder typ skräp har jag fått lära mig), mest små överblivna brädor från bygget som legat i en skräphög här hemma men även lite kvistar vi samlat på oss under året.

Det var inte helt lätt att få till en eld i detta fuktiga väder men med envishet så gick det tillslut och risken för att elden skulle sprida sig var ju minimal. Nu är brädhögen jag passerat förbi under tre månaders tid alltså borta. Dessutom fick vi fint här inne.

Sjävklart åt vi även god mat som blomkålspizza, stekt strömming med potatismos och i morse tog vi en lååång frukost med bland annat gjutjärnsbröd , nypressad apelsinjuice och kaffe (se bild nedan). Dessutom började ju hela Sveriges musikfest i form av Melodifestivalen igår och det måste man ju följa om man är musikintresserad:)

Oj, vad jag behövde denna helg. Nu är jag redo för en ny vecka!

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *