Det Naturliga

MAT-konferens i Växjö

Om drygt en vecka börjar MAT Växjö ”Mötesplatsen för en närproducerad, småskalig och hållbar måltid” som de själva beskriver mötesplatsen.

Jag har besökt denna inspirerande konferens flera gånger tidigare och det finns en mängd seminarier och föreläsningar du kan ta del av under två dagar. Här kommer Sveriges största matmarknad äga rum samt en mängd intressanta föreläsare finnas. Gå in på deras hemsida för mer info och anmälan till de olika seminarierna.

I år har jag förmånen att arrangera två saker under denna konferens. Dels anordnar vi i Regional Matkultur Småland det här seminariet och sedan ska jag och Kristina spela vårt närproducerade Mat & Musikquiz på kvällen på Hotell Cardinal. Anmälan till vårt seminarie sker i länken ovan och anmälan till quizzet sker på min facebooksida eller genom att skicka ett mail till mig. Det kostar ingenting för dig som besökare mer än möjligen resan fram och tillbaka till Växjö om du inte bor i området.

Dessutom har du möjligheten att träffa kocken Tareq Taylor, titta på SM i utomhusmatlagning med mera med mera.

Detta vill du inte missa!

Vi ses i Växjö den 7:de september.

Tills dess; hitta ett majssjälvplocksställe nära dig som här på Strands gård och bunkra majs för vintern. O passa på att njuta av alla vackra solrosor som blommar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *