Matfilm

Ett nytt samarbete

I onsdags var jag på Brasseri Park – Matsal, Bar och Gård och träffade en av ägarna Jens Markulf på en kaffe för att diskutera ett samarbetsprojekt.

Jag har hört mycket gott om både Brasseriet och Jens men faktiskt inte varit där tidigare. Jens var en mycket trevlig person och stämningen inne i Brasseriet passade mig perfekt. Lugnt, avslappnat och definitivt med en fransk touch.

Det här med samarbete är ju verkligen en kul grej. Just nu har jag tre stora samarbeten på gång så det gäller att hålla isär dem 🙂 Alla i sig väldigt olika men självklart med ett stort gemensamt fokus: Mat!

Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med Jens! Om en månad drar vårt projekt igång. Detta samarbete handlar om mat, film och Öa (Visingsö). Stay tuned för att få mer info om det på bloggen framöver.

Nu blir det till att börja ringa runt till lokalproducenter på Visingsö som ska vara med i filmen och du besök Brasseriet! God stämning, trevlig personal och med mat i toppklass. Chevrésalladen som jag åt till lunch efter mötet var något över det vanliga!

Trevlig helg på er!

 

IMG_0986

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *