Tags

, ,

Nu är jag halvvägs i min detox, tjihoo!

Jag måste erkänna att jag börja tröttna på bönor men samtidigt inser jag hur nyttigt jag äter dessa dagar och hur många olika recept jag får testa mig igenom!

Jag var nyss nere på affären en sväng och köpte frukt och grönt för närmre 400 kr men då ska det räcka för resten av de återstående fem dagarna. Mest ekologiska och närproducerade grönsaker blir det och det betalar jag gärna lite extra för.

Igår kändes det som om jag var hungrig hela dagen och det berodde nog mest på att jag körde ett skidpass på morgonen. Helst ska man endast planera in promenader. Jag hade tänkt ta en lugn skidtur faktiskt men det var ju svårt när man kommer ut i den vackra terrängen. Det innebar faktiskt att jag la till några mål igår för att inte gå runt vrålhungrig. Det är verkligen ingen rolig känsla och jag lider verkligen med de människor som inte får äta sig mätta varje kväll!

Idag ska vi fira en av mina bästa vänner Marit som tar examen som sjuksköterska. Jag tänkte att jag hade planerat in så bra, att det inte skulle vara så mycket ”gå bort bjudningar” denna vecka men den fanns ju där. Så i afton får jag ta mig med kvällssnackset som just nu består av olika slags nötter samt örttet och skåla i. Låter ju lagom kul med det går inte att hoppa av nu när jag kommit halvvägs. Osaltade nötter hade jag dessutom med mig till biosalongen (se nedan) i onsdags när vi gick och såg filmen Carol. En otroligt gripande film som jag varmt kan rekommendera till helgen. Kate Blanchett gjorde sitt livs roll.

Jag brukar ta lördagsuppehåll från bloggandet men eftersom detta är en följetång vill jag även dokumentera morgondagen. Så vi ses imorrn igen!

Ha en fin fredag!

IMG_7415