Mat och miljö

Längtan till våren

Det har varit långa och kalla vårmånader och längtan efter våren börjar nu bli outhärdlig men den är på väg!

Jag kan inte minnas tillbaka till när det snöade i maj månad senast (!).

Nu sitter jag i bilen på väg hem efter en matresa till skåne och jag kan med säkerhet säga att den är på väg. Första dagen vi kom ner var det 15 grader och sol och här nere är allt i full blom. De andra två dagarna har det dock varit kallare men känslan jag har haft har ändå varit vårlik. Matresan till Köpenhamn blev mycket lyckad och den skriver jag om i mitt nästa inlägg.

Tills dess säger jag med denna vackra bild från körsäbärsträden i Lund:

Håll ut, längtan till våren är ej förgäves:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *