Vegetariskt

Lunchlådan

Har ni tänkt på att det är så lätt att fastna i ett mönster om hur saker ”bör vara”? Den klassiska lunchlådan har länge varit ettt sådant område för mig. I den har man varm mat med sig, oftast resterna från gårdagen. Gärna en sallad till i en annan mindre låda MEN så kommer dagen när det inte finns några rester att ta med sig till lunch! Ve och fasa ?

Vad gör man då?

Jo då får man tänka om och hitta på något annat.

Jag skapade en lunchlåda till dagens lunch efter devisen: ”Man tager vad man haver” och se vilken bra lunchlåda jag fick till. Den består av ett kokt ägg, egengjort lergrytebröd med mjukost, grönkål, valnötter, Persgårdens dadlar samt en banan. Jag lär bli mätt och vet du vad det bästa är? Jag behöver inte nosa upp någon micro för att värma upp maten, snacka om ”Outside the Box” för mig ?

Happy lunch!

image

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *