Tags

, , ,

Gröt är trendigt igen!

Det finns alla möjliga blandningar och toppingar. Dessutom är det inte bara till frukost det kan serveras utan faktiskt morgon, middag eller kväll.

I fredags var jag på en tillställning som hette ”Morgonsoffan” på Guvenören i Jönköping. Där var folk från näringslivet, företagare, näringslivsavdelningen i Jönköping och kommunen med flera. Ämnet för dagen var E-handel och Digitalisering och det diskuterades vilka utmaningar och möjligheter vi står inför. Frida Boklund Regionchef på Företagarna var där och gav sin syn på saken ihop med bland annat Ella Fronczak.

Vi deltagare blev bjudna på frukost och hade möjlighet att knyta nya kontakter. Jag hamnade bland annat brevid två driftiga UF- (ung företagare) tjejer som senare kom upp i soffan och presenterade sin ”Frökost”. En grötblanding av frön och gryn de själva gillade. De sålde färdiga påsar och till fröblandningen behövde man endast tillsätta vatten. Något som passade mig perfekt så jag köpte med mig en påse hem och gröten blev mycket god. Spana in deras hemsida här.

Vet du inte vad du ska laga till middag i afton kan jag definitivt rekommendera gröt. Helt vegetarisk också på en vegetarisk måndag som denna!