Tags

,

Nu känns det som att våren är här även om det var riktigt kallt i morse. Ljus och fågelkvitter väcker mig på morgonen istället för en ilsken väckarklocka. Det kan även ha att göra med att vi inte satt upp några gardiner i fönsterna än. Jag tycker det är riktigt mysigt att gå och lägga mig o se ut på stjärnorna och månen och sedan vakna upp av ljuset. När det blir ännu ljusare längre fram blir det väl läge att skaffa gardiner men än så länge njuter jag som sagt.

Vad har då hänt i veckan? Denna vecka har varit en mellanvecka där det inte skett några stordåd. Jag har bokat in några nya möten och tagit en titt på deklarationen. Det börjar närma sig men då jag har en redovisningskonsult som hjälper mig så är det ingen panik, det är dock alltid bra att gå igenom den själv först.

Jag fick tyvärr avslag på en riktigt bra idé jag haft i veckan så det har kännts lite tungt men det är bara att traska vidare och försöka på nytt längre fram. Imorrn är det en nu vecka med nya tag men innan dess ska jag njuta av dagens hemgjorda pizza.

Ha en fortsatt fin söndag!