Det Naturliga

Sista söndagsutvärderingen

Det är söndag igen och en helg fylld med fart och fläkt är till ända. Vi har haft 3 -årskalas i helgen och 17 pers har umgåtts här. Så häftigt att vi nu kan erbjuda husrum till alla (nästan, ett gäng tog med sig husvagnen upp:).

En väldans trevlig helg har det varit men nu är jag rätt sleten som vi säger i Skåne. Jag gillar på något sätt kontrasterna som uppstår när fart och fläkt blir lugn o ro.

Vi fick även hjälp med att lägga i båten i sjön, så nu är det bara att ge sig ut och fiska närproducerad fisk!

Jag har tittar igenom mina senaste söndagsutvärderingar och måste faktiskt själv säga att de inte säger så mycket. De är ofta skrivna på ungefär samma sätt och med liknande innehåll. Därför har jag nu bestämt mig för att sluta skriva dem. I allafall under en tid här för att se om de ens ska vara kvar. Mina ledord är kvalité istället för kvantitet och utifrån det perspektivet anser jag det vara rätt beslut att just nu plocka bort dem.

Detta blir alltså min sista Söndagsutvärdering (iallafall på ett tag). Hojta till i kommentatorsfältet om ni tycker annorlunda, annars tar jag det som ett samtycke ?.

Trevlig söndagskväll på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *