Mat o Musik

Mat o musik- Ett samarbete

Äntligen!

Under semestern fick jag tid att reflektera, klura och tid att få tänka klart kring nya idéer som kom till mig. Det finns en kombination som jag länge velat få till, konceptet för det har jag dock inte riktigt hittat- förrän nu.

Kombinationen heter Mat o Musik och har till och med en egen flik under min blogg här. Det innebär att jag kombinerar det bästa av två världar (enligt mig själv) och delar med mig av det. Dessutom vill jag att fler människor ska få komma ut och uppleva det härliga med landet eller landsbygden som det så fint heter i många skrifter. Andas ren luft, klappa en ko eller två och få möjlighet att trampa ojämn mark för en stund.

I fredags cyklade jag (notera cykla, det går bra att cykla här på landet också trots att det just denna gång var väldigt jobbigt:) En brant uppförsbacke tornade helt plötsligt upp sig, den som jag tidigare bara susat förbi med bilen utan att ens blinka.) upp till Lena och Mats på Ebbarps Norrgård strax utanför Lekeryd. Vi pratade bland annat mat och natur samt vad som hänt hos dem sen jag besökte dem sist. De hade fått en väldigt fin uteservering, börjat med stickkvällar och utökat utbudet i caféet.

Jag tog en kopp kaffe och en god bit hallonkaka medan Lena kollade till det sista med cateringmaten som skulle levereras senare. När Lena satte sig och pustade ut för en stund med en kopp kaffe i handen presenterade jag min idé med mat och musikkvällar. Lena var positiv och när vi vridit och vänt på idén några gånger samt druckit ytterligare några kaffekoppar så spikade vi två datum för detta evenemang.

Mer info kommer snart men än så länge kan ni sätta en asterisk i kalendern fredagen den 30:de september samt onsdagen den 5:de oktober.

Märk dagarna med temat: ”Mat och Musik” på Ebbarps Norrgård!

IMG_0805

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *