I Naturen, Matfilm, Närproducerat

Lördagens matfilm i bilder

Det var en rolig, lång (nästan 12 h arbetsdag(!)) och intensiv filmdag på Visingsö i lördags. Vädret var verkligen på vår sida och solen sken på oss i princip hela dagen. Det började dock en aning svajigt när den stora färjan till Visingsö inte kom iväg från hamnen och det därmed blev Ebba Brahe, det vill säga den lilla färjan som hämtade upp oss. Den rymmer inte alls lika många bilar och vi hade tur att Blomqvist stod först i köbana ett och därmed kom med färjan utan några problem.

Väl ute på Öa träffade vi många härliga producenter, red remmalag, cyklade omkring på de vackra vägarna och lagade tillslut mat på Persgården av alla de härliga råvarorna vi hämtat upp. Kocken Jens Markulf jag hade med mig ut bjöd verkligen på sig själv och något säger mig att den här filmen kommer bli riktigt bra med en del humoristiska inslag.

Det rullade på bra! Det var endast några småsaker som gjorde att vi blev försenade till en del ställen men bortsett från det så flöt allt på. Middagen som lagades på Persgården av de lokala råvarorna vi hämtat upp gick inte av för hackor. Håll utkik efter filmen här framöver. Vi har endast en scen kvar att spela in och det är introscenen, annars ska vi ha fått med det vi behöver.

Igår tog jag en lugn dag med familjen och åkte ner och åt lunch på fina Kroatorpet och firade att förra veckan (som var en av de mest intensiva på länge) nu var i hamn. En väldigt skön känsla. Filmdagen sammanfattas allra bäst i bilder så håll till godo:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *