Det Naturliga, Mat och Hälsa

Detox avslutad- i mål!

Jag fixade det, jag är i mål!

Första dagen efter detoxen och jag känner mig så oerhört nöjd och stolt över mig själv.

Tio dagars målmedvetenhet och fokusering. Känslan av att nå ett uppsatt mål är obeskrivbar. För mig var detta mål extra viktigt.

Jag har länge tänkt göra en detox och ge kroppen återhämtning men det var inte enbart det som gjorde målet så viktigt. Jag skrev en sammanfattning över 2015 i december samt hur jag tänkte inför kommande 2016. Jag vill verkligen satsa på mitt företag under 2016. Detoxen var ett första steg. Ett steg för att se att jag fixade sätta upp ett tufft mål, sträva mot det i med och motgång och sedan uppnå det. Det var viktigt för mig att ha just detta i januari eftersom det är årets första månad. Därför är jag idag så otroligt glad och taggad att snart ta tag i nästa mål för 2016 som handlar mer om hur jag ska avancera med företaget.

Detoxen har varit otroligt jobbig på många sätt, omständig och tuff men också energigivande, rolig och utmanande. Precis så som jag vet att många av mina andra projekt kommer att vara under 2016. När jag är mitt uppe i ett projekt som känns motigt och tufft då kan jag alltid se tillbaka på denna detoxperiod och tänka att det stadiet fanns även i denna process. Då är det lättare att jobba vidare och fortsätta kämpa mot det jag verkligen vill, för jag vet att det vänder.

Kära nån vad viktigt det är att sätta upp delmål och mål som egenföretagare när du är din egen chef. Det gäller dock alla som vill uppnå något specifikt och sedan ha tålamod längs vägen. Det är ofta något jag kämpar med.

Vad som dock är ännu viktigare när du väl uppnått ett mål, det är att fira! Det ska jag göra nu med veckans första kaffe och några rawchokladbollar.  Fira och njuta av att jag uppnått mitt första mål!

Ha en fortsatt fin torsdag i det strålande vackra vintervädret!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *