Tags

, ,

Sitter i bilen och lämnar Göteborg och årets varv bakom oss för denna gång. Jag hade på förhand bestämt mig för att gå hela varvet. Det kan låta konstigt, för mig var det inte så.

Löpträningen har legat i skuggan av cykeln denna vår. Varje år är vi minst 10 personer i släkten som startar/hejar och träffas i Göteborg för detta härliga evenemang. I år var vi 16 pers som gick ut och kolhydratladdade på Pasta Plus dagen innan och rekade löparstatus.

Sponsrade av Lasses Industrirör, mannens farbror och med förtryckta tröjor med namnet på känner man en viss press. Fast inte i år. Jag hade bestämt mig för att gå, njuta av folkfesten, musiken, alla support längs vägen samt fundera igenom företagsstrategier. Det funkade faktiskt! 21 km på 3.14 och med en stolt hållning passerade jag mållinjen.

Förkylningen tackade nog också mig för denna strategi i år. Vilken folkfest detta lopp är!

Idag är det en trött men nöjd kropp som åter igen åker mot Småland. Några nya strategier för företaget hann jag också gå igenom minsann och i morse blev det en lyxig hotellfrukost med våffla.

Tack för i år Götet, vi ses igen!