Mat och Hälsa, Mat och miljö, Vegetariskt

Lunch på Vandalorum

I fredags var jag på ett möte på Vandalorum.

Denna häftiga konstlada som står precis intill E4:an vid infarten till Värnamo södra. Vi har åkt förbi detta ställe så många gånger och tänkt: ”Dit måste vi åka någon gång.”

Därför var det så trevligt att detta möte spontanflyttades från centrum av Värnamo dit så att jag äntligen fick spatsera runt i denna mysiga miljö. Just nu ställer Ingegerd Råman ut sina verk där och när jag kikade in i utställningshallen fick jag se många vackra verk i bland annat glas.

Dessutom åt vi lunch i restaurang Syltan och maten var riktigt bra. Jag tog en ljummen fetaostsallad och blev mycket nöjd. Restaurangen är bland annat ansluten till Regional Matkultur Småland vilket är kul för då vet man också att restaurangen satsar mycket på lokal mat här i trakten.

Jag kan rekommendera ett besök till Vandalorum och vill man ha ett riktigt bra lunchstopp nära E4:an i norr- eller södergående riktning kan jag tipsa om restaurang Syltan för visst ser det gott ut?

img_2856

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *