Vegetariskt

Längtan efter grönt

Det är samma sak varje år.

Julen passerar med god mat o allt för mycket choklad som sig bör.

I mellandagarna blir jag sugen på grön och sund mat. Jag kastar mig över kokböcker som innehåller detta budskap. Jag begränsar mitt sockerintag kraftigt och så kommer den; längtan efter en Detoxkur. Ofta brukar jag inleda ordentligt med många olika juicer för att ganska snabbt tröttna och gå över till vanlig mat igen.

Det är därför jag känner mig så trygg med detta bloggbudskap, Naturlig mat och blandkost som fungerar året runt. Jag är inte en person som enkelspårigt kan köra på ett koncept och känna mig tillfreds med det, jag behöver omväxling. Även om jag ibland kan känna att det vore häftigt att leva så. Jag vill ge kroppen det den behöver och är övertygad om att vi alla vet vad det egentligen är.

Här om dagen längtade kroppen efter grönsaker och idag fick den det med råge. Brysselkål, mandlar, passionsfrukt, soltorkade tomater och avokado.

Jisses vad gott det var!

Nästa år har jag bestämt mig för att genomföra en tiodagars detoxkur på riktigt. Eller? Ni som följer får la se?

Ha en fortsatt fin vegetarisk måndag.

image

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *