Det Naturliga, I Naturen, Närproducerat

Sallader, utemat & Skärgårdsvandring

Nu på sommaren är det härligt att äta lite lättare måltider och ta vad som finns i landet. Vi har kommit in i en rutin med salladsluncher nu på sommaren och det är en väldigt bra lunch så här på sommaren. Det är väldigt trevligt att ta vad som finns i trädgården och pynta salladen med olika ingredienser som bär med mera. En dag tog vi bönbiffar och kryddade upp salladen med. Till det gjorde vi sedan en vinägrett som jag skrivit här om tidigare. Gott och nyttigt på samma gång. För att få med barnen på banan brukar de koka lite pasta till för att krydda upp det hela.
Vi gillar att laga mat utomhus också så på kvällarna kan det blir någon utehamburgare på fint naturbeteskött från Smaklöken. Där finns massa god mat med schysst innehåll. Utflyktstips för dig som är i Blekinge. Här når du deras hemsida och otroliga Isabelle som driver denna underbara butik: https://www.jamjolanthandel.se/

I dessa sommartider är det också en skärgårdsvandring på gång. Lokala råvaror, utomhusmatlagning där du är med och ögat samt en guidning i vackra Sturkö Skärgård. Här sammarbetsr jag med Nature by Andreas som lagar mycket mat ute. Här kommer du till hans sida https://naturebyandreas.se/och kolla gärna mer kring vandringen på sidan här bredvid.

Ha en skön fredag! ☀️