Mat o Musik, Mat och Hälsa, Mat och miljö

Anna i köket

Mat och musik.

Detta ämne som betyder så mycket för mig. Jag älskar att ha på musik i köket när jag lagar mat. Beroende på sinnesstämning och vad jag lagar så skiljer sig musikvalet åt rejält faktiskt.

När jag haft en stressig dag på jobbet så väljer jag gärna att laga mat till Anna Ternheim. Då går jag automatiskt ner i varv och släpper jobbet. Helt plötsligt hackas allt i slowmotion och med en annan känsla.

Igår var jag och såg Anna Ternheim på Kulturhuset Spira i Jönköping. Den konsert hon gav var något av det bästa jag sett. Vilken inlevelse och vilken känsla hon och bandet levererade! Har ni möjlighet att se henne nu i vår så gör det, ni kommer inte att bli besvikna. Vilken artist, vilket band och vilken konsert! Nej, detta inlägg är inte sponsrat det är bara dagens bästa tips.

Jag köpte hennes senaste skiva ”For the Young” där och var ju bara tvungen att ta en idolbild?

Med det önskar jag er en trevlig fredag och en fin helg!


 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *