Jag måste få göra lite smygreklam för en av stans bästa butiker.

Det är butiken Bikupan som ligger på Tändsticksområdet. När du går in genom deras dörr så kommer du till en värld av närproducerad-, ekologisk-och klimatsmartmat. Det finns många butiker som börjar ta in mer närproducerade och ekologiska varor (och nej jag får inte provision för att skriva om Bikupan:) men i denna butik behöver du liksom inte fundera. De varor du köper har producerats på ett schyst sätt, också har de så klart väldigt goda grejer.

Igår köpte jag på mig allt möjligt som broccoli, citrusfrukt, choklad, lakrits och handkräm. De har firat 25-årsjubileum och jag är så glad att de still going strong. Även om deras butik ligger mysigt på Tändsticksområdet så skulle de behöva en filial inne i stan med tycker jag!

Spana in deras butik här: Bikupan