Nu är det söndag igen och denna vecka har varit väldigt händelserik! Dels har jag varit på ett mycket spännande möte och dels har jag laddat för Göteborgsvarvet som jag sprang igår. Mötet handlade om en projektide jag har haft länge med fokus på mat och närproducerat och efter ett givande möte hade vi kommit överens om en första start vilket känns fantastiskt roligt! Jag berättar mer om det när projektet är igång. Dessutom styrde vi kosan mot Göreborg i fredags för att ladda för världens största halvmara som går av stapeln i Göteborg varje år. 65 000 anmälda deltagare (jag antar att den siffran är till alla loppen under veckan men störst är halvmaran på lördagen så mycket folk var på plats). Jag som i princip har varit förkyld hela våren och inte kunnat springa nästan alls var osäker på om jag ens skulle starta men bestämde mig för att ställa mig på startlinjen och göra mitt bästa. Jag kom i mål på 2.23 och är riktigt nöjd över det!

Vi är ett helt gäng som springer för mannens farbrors företag och kvällen innan går vi till en restaurang som heter Pasta plus i Göteborg och ”kolhydratladdar”. Deras pastarätter är makalöst goda och jag kan varmt rekommendera er att gå dit men boka bord först för det är en väldigt poppis restaurang. Denna gång tog jag en pasta med pesto, pinjenötter och soltorkade tomater i en krämig sås, mums vad gott det var! Det var säkert den som hjälpte till att ta mig varvet runt. För god, bra och naturlig mat bygger upp kroppen.

Ha en fortsatt fin söndagkväll!