Mina Vänners Mat

Pizza ur ett barnperspektiv

I helgen drev jag restaurang med en sexåring. Pizza stod på menyn och vi skulle servera familjen. Det var många arbetsuppgifter som skulle uträttas i köket och vi hade bra samarbete och kommunikation med varandra. Det skulle sättas deg, rivas ost, göras tomatsås och hackas upp alla ingredienser som skulle vara på pizzan. Vi hade lite tidsbrist också för det var några som var väldigt hungriga och skulle lägga sig tidigt. Vi gjorde långpannepizza och bestämde att vi skulle ansvara för varsin del på pizzan. Jag gör barndelen ropade min kompanjon snabbt. Så blev det. Det var helt underbart att se viljan och kreativiteten hos min kompanjon. Så här fint blev resultatet:Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *