Frukost

Lyxig lördagsbrunch

Förra lördagen blev jag väckt med frukost/brunch på sängen. Det känns så lyxigt att få sova ut lite längre och sedan ligga kvar i sängen och äta långfrukost/brunch med tidningen i handen. Fick du just nu en oväntad lust att överraska någon eller bjuda hem några vänner på brunch så kommer här några bra tips:

Gör pannkakssmet men stek plättar, de är lättare att äta och det blir många fler. Till det kan du servera frukt, bär och grädde.

Färsk apelsinjuice. Det börjar verkligen bli slut på säsongen för fina apelsiner men fortfarande kan man köpa och göra färsk apelsinjuice på dem. Pressa och servera i finare glas, en riktigt lyxig känsla.

Turkisk yoghurt. Min favorit. Ni kommer få läsa om turkisk yoghurt många gånger på denna blogg, trust me. Lägg upp några skedar turkisk yoghurt i ett glas, toppa med färsk frukt och ringla över flytande honung. Mums!

Delad grape. Är du ingen apelsinjuice- älskare så köp en grapefrukt och dela i klyftor och servera.

Scrambled eggs och bacon: Den engelska klassikern som verkligen mättar. Köp ekologiska ägg och eko-bacon. Blanda ut äggen med mjölk eller varför inte lite grädde för att lyxa till det ännu mer, salta o peppra. Stek baconen vid sidan om och servera!

Kaffe eller te. Är man dessutom som jag en chokladälskare, lägg en bit fin choklad bredvid kaffe eller tekoppen, det blir en perfekt avslutning på brunchen!

Tycker man inte att detta räcker kan man ordna fina lyxiga mackor, baka muffins, göra smoothies med mera men jag lovar dig; gör du de tips jag nämnt ovan blir du riktigt mätt!

Lycka till och trevlig lördagsbrunch på er!

Image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *