Mat och Hälsa, Mina Vänners Mat, Vilt

Ett roligt samarbete

Idag har jag jobbat med Ragni och Farmers’ Food Truck på Jönköpings marknad. Vi har bland annat sålt närproducerade tunnbrödsrullar med vildsvinskött och färskost samt kroppkakor med skirat smör och lingon. Kokkaffe och fairtrade choklad samt tillsatsfri glass från Mormor Magdas glass! 

Nu var det ett tag sedan jag var inne och hjälpte Ragni i matbilen och varje gång vi jobbar slår det mig att jag trivs så bra i den miljön. Möjligheten att få servera närproducerad och riktigt god mat i ett enkelt och smart koncept tilltalar mig verkligen. Därtill kan tilläggas att Farmers’ Food Truck är den enda matbil (som jag känner till) som tänker miljö i varje steg, ända från produkt till avfall. Det bidrar också till min entusiasm för denna matbil. Ragni kommer att stå från och till på Hovrättstorget i Jönköping under luncherna i sommar. Jag kan varmt rekommendera er ett besök! För mig är detta ett väldigt roligt samarbete.

Trevlig helg!

   
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *