Det finns ett café här i Jönköpingstrakten som jag vurmar lite extra för. Det ligger i Huskvarna av alla ställen och heter Central bageriet. Där känner man sig alltid välkommen. Personalen är trevlig och tillmötesgående och bullarna och kaffet smakar prima. För mig betyder detta cafè lite extra för det var hit jag och mannen gick när jag väntade barn. När vi hade besökt barnmorskan gick vi dit och firade med en kopp kaffe och en ostfralla. Tillslut kände de igen oss och vi fick ett ”stammiskort” där man fick en stämpel för varje besök och när man fikat tio gånger så erhöll du en gratis fika. Jag har inte varit där på väldigt länge nu men igår gick jag dit igen för att läsa artiklar om mat och miljö samt ta mig en kopp kaffe. Jag kunde till min glädje se att de satsat och renoverat upp stället till model ljust och fräscht men behållt myskänslan. Ny personal gjorde att jag inte kändes igen och det kan jag verkligen inte begära efter dessa månader av frånvaro men likväl var de fortfarande trevliga. Kaffet smakade gott och ostfrallorna likaså. Det är inte stort å nej men det är lite det som är grejen och vet ni vad? De har kvar stämpelkortet:) Vill ni hitta ett mysigt café i Huskvarna? Gå till Centralbageriet på Linnégatan.5!

bild-2