Hej på er!

Nu är det äntligen dags att flytta min blogg till eget webbhotell. Jag har jobbat ett tag med att testa olika teman och funktioner och känner att det är dags att flytta över min sida. Trots att jag testat många olika teman så faller jag hela tiden tillbaka till Chataue (som tydligen betyder slott på franska), så jag fortsätter använda detta vackra slottstema. Mycket är satt men jag kommer fortsätta att redigera och lära mig nya funktioner framöver så ni får ha tålamod innan sidan blir precis så perfekt som jag vill ha den.

Jag passar dock redan nu på att hälsa dig Varmt Välkommen till den uppdaterade sidan av Den Naturliga Maten! Innehållet kommer fortfarande handla om klimatsmart mat men utseendet har förändrats något. Dessutom har jag lagt till en sida som handlar om artisten Sofia. Min passion för just mat och musik är något som kommer ta större plats framöver så håll utkik för uppdatering om det under denna flik.

Nu håller jag tummar och tår för att Robin på Loopia lyckats hjälpa mig att flytta över sidan! Kan du läsa detta så borde han ha lyckats 🙂

Ha en fortsatt fin onsdag så hörs vi!