Bröd

Bullar från Forsa Kvarnagård

För ett tag sedan träffade jag Therese som driver Forsa Kvarnagård tillsammans med sin man Claes på en idéträff på Science Park Jönköping. När jag berättade att jag driver en matblogg fick jag en påse ekologiskt och stenmalt Öländskt Lantvetemjöl av henne. ”Prova att baka bullar på detta mjöl”- sa hon. Bullarna är gjorda, några med vallmofrön och några med ost, de blev fantastiskt goda- precis som hon lovade. Tänk att en påse mjöl kan göra sådan skillnad! Hon berättade om hur mjölet mals, vilka odlingsmetoder de har och hur de försöka tänka hållbarhet i alla led när de producerar sitt mjöl. Det var så intressant och det känns som jag behöver en uppdatering. Det betyder därför att jag ska boka in ett besök hos dem i Kvarnen under 2015!

Återigen stort tack för mjölet Terese och vi ses!

IMG_2837 IMG_2841

2 thoughts on “Bullar från Forsa Kvarnagård

  1. Therese skriver:

    Så härligt att se frallorna och att du blev nöjd med mjölet! Du är varmt välkommen till Forssa Kvarn!

    /Therese

    1. Sofia skriver:

      Härligt Therese!

      Vi hörs av framöver. Vänligen Sofia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *