För ett tag sedan träffade jag Therese som driver Forsa Kvarnagård tillsammans med sin man Claes på en idéträff på Science Park Jönköping. När jag berättade att jag driver en matblogg fick jag en påse ekologiskt och stenmalt Öländskt Lantvetemjöl av henne. ”Prova att baka bullar på detta mjöl”- sa hon. Bullarna är gjorda, några med vallmofrön och några med ost, de blev fantastiskt goda- precis som hon lovade. Tänk att en påse mjöl kan göra sådan skillnad! Hon berättade om hur mjölet mals, vilka odlingsmetoder de har och hur de försöka tänka hållbarhet i alla led när de producerar sitt mjöl. Det var så intressant och det känns som jag behöver en uppdatering. Det betyder därför att jag ska boka in ett besök hos dem i Kvarnen under 2015!

Återigen stort tack för mjölet Terese och vi ses!

IMG_2837 IMG_2841