Mat och Hälsa

Återhämtning

Igår filmade vi på Kivarps Gårdsmejeri utanför Habo och jag hade en otroligt rolig och intensiv dag. Jag älskar att lyfta dessa hjältar till bönder som producerar högklassiga råvaror. Som dagligen kämpar med sina verksamheter i med och motgång, med krångliga regelverk, i kyla och regn men också i solsken och med glädje!

Idag är jag väldigt trött. En film på 4-5 minuter tar ca en dag att spela in och det gäller att vara på tårna hela tiden. Det är olika scener, det bli omtag och tokigheter som händer som inte alls ingick i planen. En av de roligaste sakerna som hände igår var när en av getterna började tugga på min kofta och först vägrade släppa den.

Det här är andra filmen jag gör och denna gång visste jag att jag skulle bli trött. För mig är det så oerhört viktigt att få tid för återhämtning, att få vara trött och ineffektiv en dag efter. Som egenföretagare har du alltid egna deadlines och ständigt pågående arbete som behöver göras men jag vet att jag inte kan vara produktiv om jag inte får vila. Det försöker jag alltid ta fasta på och då ge mig tid för just återhämtning. Idag blir det återhämtning för hela slanten. Den bästa att ta efter när det gäller just detta är vår katt Whiskey. Hon vet precis hur man utövar detta. Vad är det hon gör då?

-Jo, hon gör just ingenting. Så nu blir det en kaffe och smoothie i solen för att därefter just göra ingenting ett par timmar!

IMG_6016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *